LymphaFusion – vartalonmuokkaaja

Kenelle ja millaiseen ongelmaan koneellinen lymfahieronta eli LymphaFusion-hoito sopii?
Hoito sopii kaikille terveille aikuisille. Sopivia käyttökohteita ovat selluliitin/appelsiini-ihon poistaminen, nestekertymien poisto, vartalonmuokkaus, ihon elastisuuden ja verenkierron parantaminen, turvotuksen vähentäminen, raskausarpien pehmentäminen ja ihon puhdistaminen.
LymphaFusion hoito on erinomainen lymfanestekierron vilkastuttaja ennen kirurgisia toimenpiteitä. Vartaloa muokkaavien kirurgisten hoitojen yhteydessä (ennen ja jälkeen) olemme saaneet erityisen hyviä tuloksia. Muistathan, että nopeasti leikkauksen jälkeen aloitettaviin hoitoon tarvitaan lupa hoitavalta lääkäriltä.
LymphaFusion ei muokkaa kehon anatomiaa vaan tehostaa fysiologiaa toimimaan tehokkaammin. Sen vaikutuksesta nestekierto erityisesti rasvakudoksessa vilkastuu ja näin rasva-aineenvaihdunta paranee. Kyse ei siis ole ihmeidentekijästä vaan hyvin luonnollisesti kehoa kiihdyttävästä tukihoidosta.

Miten hoito tehdään?
Ensimmäinen hoitokerta aloitetaan mittauksilla, vartalon analysoinnilla sekä hoito-ohjelman suunnittelulla. Varsinainen hoito aloitetaan tehdään lymfa-avaukset eli alipaineimulla stimuloidaan lymfakanavia navan ympäriltä, ristiselästä, nivusista ja mahdollisesti polvien sisäsivuilta sekä jalkapohjista. Varsinainen vartalonmuokkaus aloitetaan valitulta hoitoalueelta ja tehdään kuivalle iholle. Hoitoaika on maksimissaan 40-45 minuuttia, jolloin voidaan käsitellä 2-3 ongelmakohtaa.

Miltä hoito tuntuu, sattuuko se?
Hoito tuntuu miellyttävältä ja hoidon jälkeen on erittäin rentoutunut olo. Hoidon ei koskaan ole tarkoitus sattua ja mikäli kipua tuntuu, voidaan tehoja säätää sopivammaksi. LymphaFusion hoito on hyvin edistyksellinen, sillä sen teho perustuu erityiseen kolmivaiheiseen yhdistettyyn imu ja puhallus paineenvaihteluun. Käsikappaleessa on hellävaraiset hierovat kuulat, jotka helpottavat sen liikkumista ihon pinnalla.

Mistä tietää hoidon tehonneen?
Hoidon tulokset on silmin nähtävissä ja mittanauha paljastaa loput. Jo ensimmäisellä hoitokerralla voidaan nähdä ja tuntea muutoksi. Käsin tunnustellen voi tuntea kudoksen pehmenemisen ja silottumisen.
Sarjahoidossa jo 3-4 hoitokerran jälkeen saavutetaan tuloksia, mutta erinomaisiin tuloksiin päästään 8 – 12 hoitokerran sarjalla.

Miten usein hoidossa tulisi käydä?
Suosittelemme, että LymphaFusion hoidossa pyrittäisiin käymään aluksi kaksi kertaa viikossa. Kun muutoksia alkaa tuntua voidaan kertoja harventaa. Yhdelläkin hoitokerralla saadaan toki tuloksia, mutta hitaammin. Osa asiakkaista käy hoidossa harvemmin esim. kerran viikossa tai kaksi kertaa kuukaudessa.

Mitä asiakkaan on huomattava ennen hoitoa ja sen jälkeen?
Hoidon jälkeen on suositeltavaa antaa kehon palautua ja välttää voimakasta lihasrasitusta. Kannattaa nauttia runsaasti nestettä pienissä erissä ja varautua, että illalla väsyttää herkemmin. Kevyt ruokavalio ja monipuolinen liikunta tehostavat hoidon tuloksia. Hoitoa voi jatkaa kotona ostamalla kotihoitotuotteeksi kiinteyttävää tai nesteenkierto elvyttävää vartalovoidetta.

Kenelle hoitoa ei voi suositella?

  • raskaana olevalle tai imettävälle
  • verenkiertohäiriöistä kärsiville
  • munuais-, maksa-, sydän- tai syöpäsairaille
  • hiljattain leikatuille

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *