Caretech Cavita Pro – Ultraäänikavitaatio

Caretech Cavita Pro – Ultraäänikavitaatio

Veitsetön Rasvaimu

Caretech rasvanpoistomenetelmä on nykyaikainen tapa päästä eroon rasvasoluista. Hoidolla saadaan pitkäaikaisia tuloksia koska käsitellyt rasvasolut poistuvat lopullisesti kehosta. Vartalo muokkautuu hoikemmaksi, kiinteämmäksi ja iho tasoittuu. Hoidolla saadaan pois myös ne sitkeimmät rasvakertymät.

Mihin kavitaatiohoidon teho perustuu?
Caretech ultraääni värähtelee rasvakudoksessa ja näin rasvasoluissa. Värähtely tuottaa lukemattomia tyhjiö ilmataskuja eli mikrokuplia rasvasolujen sisä- ja ulkopuolelle. Rasvasolut puristuvat näin erittäin voimakkaasti kokoon. Kavitaatiossa kupla ikään kuin räjähtää sisällepäin ja siihen kerääntynyt energia purkautuu. Voimakas energia keskittymä nostaa lämpötilan rasvasoluja hajoittavaksi. Varastoitunut rasva hajoaa helposti kudoksesta pis kulkeutuvaan muotoon ja poistuu näin kehosta maksan aineenvaihdunnan kautta.

Kenelle ja millaiseen ongelmaan hoitoa voi suositella?
Hoito soveltuu terveille aikuisille, joilla on ihon alla yli kahden senttimetrin paksuinen rasvakerros. Hoitoa voidaan käyttää laihduttamiseen ja näin nopeuttaa mitattavia tuloksia. Hoidolla saadaan loistavia tuloksia myös kaikkein vaikeimpien eli pitkäaikaisten/sitkeiden rasvakertymien hoidossa. Hoidolla saadaan todellakin aikaan muutoksia, jotka aiemmin oli mahdollisia vain kirurgisella toimenpiteellä.

Millainen hoitosarja on suositeltava ja mitä siinä on huomioitava?
Caretech kavitaatiohoidoilla saadaan aikaan muutoksia jo ensimmäisellä hoitokerralla (yleensä 1-3 cm) ja hoitoja suositellaan 3 – 6 kertaa/hoitoalue. Hoitojen välissä on pidettävä 14 päivän väli. Hoitoja tukee erinomaisesti Dermajet ja Formostar hoidot, joita suositellaan tehtäväksi hoitoja edeltävästi ja hoitosarjan väliin. Näin saadaan aikaan merkittävämpiä muutoksia edullisemmin. Hoito ei vaadi etukäteisvalmisteluja eikä toipumisaikaa. Hoitosarjan aikana on syytä välttää rasvaisia ruokia ja alkoholia, näin elimistö saa keskittyä kuljettamaan rasvaa pois elimistöstä. Liikunnalla ja runsaalla nesteiden nauttimisella voidaan myös parantaa tuloksia.

Millaisia tuloksia hoidolla saadaan?
Hoitosarjalla saadaan yleensä helposti lähtemään useita senttejä ympäryysmitasta, esim vatsasta lähtee yleensä 4-8cm. Ihon siloittuminen ja kiinteytyminen on myös silminnähtävää. Tuloksiin vaikuttaa myönteisesti myös hyvä kotihoito.

Kenelle hoitoa ei voi suositella?
Kavitaatiohoito soveltuu vain terveiden aikuisten hoitoon. Hoidon tekeminen seuraavia sairauksia sairastaville voi vaarantaa heidän terveyden.

  • sydän-, maksa- tai munuaistautia sairastavat
  • hiljattain leikatut potilaat
  • raskaanaolevat tai imettävät
  • aineenvaihdunta sairauksia ja syömishäiriöitä sairastavat

 

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *