Ripsi ja kulmahoidot

Hyvin muotoilluilla kulmilla ja ripsillä saadaan kasvoihin kaunis katse ja ne saavat kasvot säteilemään. Teemme ripsien kestotaivutusta ja kulmien laminointia Skin Candyn turvallisilla tuotteilla. Varaa aikasi nettiajanvarauksesta!

Candy Browns – kulmien laminointi

Kulmakarvojen laminoinnista on tullut suosittu trendi ympäri maailmaa, kuin myöSuomessa. Laminoinnissa ikääkuin kohotetaan omia kulmakarvoja ja saadaan ne permanenttikäsittelyllä asettumaan haluttuun muotoon. Asiakkaan kulmakarvoista saadaan paksummat iset, tuuheammat ja yttämmät. sittelyssä kulmat myörjätääsekä muotoillaan, lopputulos on luonnollinen ja kestää 3-viikkoa riippuen oman karvan kasvusta. 
ytämme Skin Candy tuotesarjan omia laminointituotteita, jotka ovat kotimaisia ja hellävaraisia. Laminointi on 3-vaiheinen ja sisältää rjäyksen sekä muotoilun. Suosittelen jatkamaan säännöllisesti kulmien hoitamista kotona Candy Brows Boost it – hoitoseerumila, joka hoitaa karvoja sekä ihoa sitellyltä alueelta. Seerumi vahvistaa ja ravitsee karvaa sekä ehkäisee niiden katkeamista. Hyvä kotihoito takaa myöpidemmäpysyvyyden.
Katso lisää kuvia ripsien kestotaivutuksesta ja kulmien laminoinnista galleriasta.
Candy Browns – kulmien laminointi, ennen ja jälkeen

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *