Kynsihoidot ja manikyyrit

Käsihoidot

Hoitolassamme tehdään monipuolisesti Käsi- ja kynsihoitoja, sekä erityisesti kuivalle ja vaativammalle iholle tarkoitettuja parafiinihoitoja. Kynsien osalta vaihtoehtoina ovat erilaiset manikyyrit ja lakkaukset, Tavallista lakkausta kestävämmät Geelilakkaukset (kesto noin 2-3 viikkoa.) ja Geeli/rakennekynnet (kesto noin 3-6 viikkoa.)

Hoitolan kynsimuotoilijoilla on useiden vuosien kokemus rakenne/geelikynsistä ja he ovat käyneet monia kynsien- ja käsienhoitoon liittyviä koulutuksia. Kauniiden kynsien ystäville on ammattilaisten käytössä laaja skaala värejä ja koristelu vaihtoehtoja. Emme pelkää käyttää luovuutta koristeluissa ja näkyvillä on kausittain vaihtuvat värit ja trendit. Aina ei tarvitse kuitenkaan väreillä leikkiä myös klassinen tasainen ranskalainen ja siisti peruslakkaus onnistuu.

LCN-geelikynnet

Saksalaisten kemistien ja tutkijoiden kehittelemä laadukas ammattisarja, joka on saavuttanut suosion maailman laajuisesti. Tuotteita on kehitelty 20-vuoden ajan, joten valikoima on hyvin laaja ja jokaiselle löytyy jotakin. Uv-valolla kovettuvan molekyylirakenteensa ansiosta geelit ovat turvallisia ja hellävaraisia. Joustavuutensa takia kynnet kestävät hyvin kolhuja ja antavat omalle kynnelle jopa 60% tukea. Geelikynnet oikein hoidettuna eivät rasita omaa kynttä ja niistä voi nauttia aina vain uudelleen vaikka koko elämänsä ajan. Hoitolassamme on tarjolla kattava valikoima lcn- käsien- ja kynsienhoitotuotteita myös kotikäyttöön.

Geelilakkaus

Julkkismanikyristi Tom Bachicin lanseeraamasta geelilakka -sarjasta nimeltä Artistic Color Gloss, niiden ystäville, jotka haluavat kestävämmän lakkauksen esimerkiksi juhlamenoihin.

 

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *