Varpaankynsien geelaus

Varpaankynsien geelaus

Kosmeettinen varpaankynnen geelaus – Wilde Pedique -geeli

Varpaankynnet ovat kovassa rasituksessa ja usein jopa puristuksessa päivän mittaan. On yleistä, että varpaankynnet ovat vaurioituneet tai ruman näköiset. Haluaisitko katseenkestävät kynnet, joita on ilo näyttää? Meillä on ratkaisu sinulle.
Wilde Pedique on elastinen geeli, joka muotoutuu jalkojen ja varpaiden liikkeisiin. Sillä voidaan pinnoittaa kaikki kynnet, jolloin niihin saadaan täydellinen väri ja pinta. Geelillä voidaan myös korjata osittain puuttuva, vaurioitunut tai sairas kynsi. Geelatut kynnet tuntuvat aivan luonnollisilta. Kynnet voidaan tehdä hyvin luonnollisen näköisiksi tai niihin voidaan tehdä koristeluja, ranskalainen manikyyri tai lakkaus. Näin saadaan persoonallisen kauniit kynnet, jotka huomataan. Varpaankynnet kasvavat yleensä huomattavasti sormen kynsiä hitaammin ja siksi geelaus ja koristelut pysyvät kauniina useita viikkoja, usein noin kaksi kuukautta. Kaunein lopputulos saadaan, mikäli geelaukseen yhdistetään jalkahoito. Kauniit kynnet ja siistit jalat!

Tiesitkö, että varpaankynsien geelaus sopii myös miehille! Geelauksella voidaan korjata vaurioitunut tai erityisen ruma kynsi. Miesten kynsissä käytetään erityistä huomaamattoman väristä pinnoitetta, näin kynsi ei paljoa erotu geelaamattomasta kynnestä.

Tässä varpaan kynsi ennen hoitoa. Aluksi kynsi muotoillaan sekä tarvittaessa ohennetaan. Kynnen pinta karhennetaan.

Sitten kynnelle levitetään Wilde Pediq -geeliä.

Geeliä kovetetaan UV-valon alla kaksi minuuttia. Valo ei ole vaarallista eikä aiheuta muutoksia iholla.

 

 

Kynnen pinta viimeistellään vielä geelillä, joka antaa kynnelle hennon kiillon.

Kynnen kärkeen voidaan myös halutessa laittaa valokovetteinen valkoinen kärki antamaan ranskalaisen manikyyrin vaikutelmaa. Kynsi viimeistellään vielä geelikerroksella, jolloin pysyvä ranskalainen manikyyri on valmis.

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *