Silk Peel- kosteakuorinta

Silk Peel

Ainutlaatuinen kosteakuorinta: SilkPeel Dermalinfusion nyt Bravassa!

Silk Peel on kaikkein edistyksellisin ihonhoitokäsittely markkinoilla tällä hetkellä. Se on ainoa tekniikka, jossa yhdistyvät timanttikuorinta ja ihotyypille soveltuvan hoitonesteen imeytys. Tuloksena raikkaampi, sileämpi ja kauniimpi iho.

Mitä Silk Peel-hoidossa tehdään?
Timanttikärjellä kuoritaan hellävaraisesti iho pintakerros ja samalla ihoon imeytetään hoitotiivistettä. Kuorinnassa irronneet ihosolut ja ylimääräinen neste imetään alipaineella, näin vilkastutetaan myös ihon lymfanestekiertoa. Hoidolla stimuloidaan solujen uudistumista sekä lihaksia ja hermopäitä.

Millaiselle iholle Silk Peel sopii?
Voimme hoitaa tehokkaasti ja turvallisesti erilaisia ihotyyppejä. Hoito soveltuu kuivalle iholle ja hienoille juonteille, aknelle, pigmenttitummentumille ja auringon vanhentamalle iholle. Hoito- tiiviste valitaan ihon tarpeiden mukaan seuraavista vaihtoehdoista: Hydrating kosteuttava ja rauhoittava tiiviste, jossa Hyaluronihappoa ja Aloeta Brightening- kirkastava ja rauhoittava tiiviste, jossa Arbutiinia, Kojic-happoa ja Mulberryä Clarifying- puhdistava ja rauhoittava tiiviste, jossa Salisyylihappoa ja Aloeta Antioxidant- ikääntymistä korjaava tiiviste, jossa C-vitamiinia ja antioksidantteja.

Koska hoidon tulokset näkyvät?
Välittömästi hoidon jälkeen iho tuntuu sileämmältä, raikkaammalta ja uudistuneelta. Optimaalinen tulos saavutetaan kuitenkin 4-6 hoitokerran jälkeen. Hoitojen välin tulee olla 7-10 päivää.

2 kommenttia artikkeliin ”Silk Peel- kosteakuorinta

  1. […] kalenteristani aikaa kasvojen tehohoidolle. Kosmetologinenhoitola Brava suosittelikin kasvoilleni Silk Peel nimistä hoitoa. Kyseinen hoito sopii monenlaiselle iholle ja omassa tapauksessani hoidolla […]

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *