FacialFusion – Parasta kasvoille

FacialFusion täydentää kasvohoidon

Kaipaako kasvojesi iho täydellistä puhdistusta, sileämpää pintaa, syväkosteutusta tai kiinteytystä vai haluatko antaa kyytiä heltalle? FacialFusionin neljällä erilaisella hoitomenetelmällä saadaan aikaan kaikkea tuota ja vieläkin enemmän. Hoitomenetelminä laitteessa on ihon nestekiertoa vilkastuttava LymphaFusion, ihoa syväpuhdistava ja siloittava DermaFusion, ihoa aktivoiva ja kiinteyttävä RF-Fusion sekä tehoaineiden superimeyttäjä ELPO-Fusion.

Tälle suomalaiselle hoitolaiteelle on kehitelty yhdeksän täydellistä kasvohoitoa ihon tarpeiden mukaan ja tietysti tällä voidaan myös täydentää mitä tahansa kasvohoitoa. Jokaisen asiakkaan yksilölliset ihonhoidon tarpeet ja tavoitteet määrittävät valittavan hoidon. Kerro rohkeasti toiveistasi ja tehdään sinulle paras mahdollinen hoito!

FacialFusionin neljä menetelmää

LymphaFusion

  • tehostaa ihon nestekiertoa ja poistaa ihosta kuona-aineita
  • nopeuttaa ihon uudistumista ja elastisuutta sekä parantaa ihon vastaanottokykyä sekä aineille että muille menetelmille
  • lymphafusion ennaltaehkäisee turvotusta sekä parantaa ihon väriä ja poistaa väsymyksen merkkejä rentouttamalla ihoa.

Mihin menetelmä perustuu:

Lymphafusionin teho perustuu erityiseen käsikappaleeseen ja sen kolmivaiheiseen  imu- ja puhalluspaineenvaihteluun. Tämä ainutlaatuinen yhdistelmä varmistaa tehokkaan lymfan aktivoinnin kun noudatetaan FacialFusion hoitoihin suunniteltuja hierontasuuntia kasvoilla. Tehokkailla lymfahoidoilla saadaan kasvojen alueelle aikaiseksi sekä välittömiä että pitkäaikaisia muutoksia.

Hoidon vaikutukset:

Lymphafusion hoidolla valmistellaan ihoa kaikille FacialFusion menetelmien vaikutuksille. Erityistä hyötyä hoidosta saadaan aknen, arpien ja ikääntyneen ihon hoidossa. Hoito edesauttaa myös erilaisten traumojen paranemista sekä parantaa toipumista kirurgisista toimenpiteistä. Lymphafusionin nestekiertoa parantavat vaikutukset myös näkyvät myös positiivisesti rosacea ja couperosa ihoisten kasvoilla.

LymphaFusion hoitoa voidaan tehdä myös vartalon alueelle, erityisellä rullaavalla käsikappaleella. Tästä voit lukea lisää vartalohoitojen kohdalta.

DermaFusion

  • ihoa syväpuhdistava hoitovaihe, jonka ansiosta ihonpuhdistus on täydellisempää ja hellävaraisempaa kuin koskaan ennen.
  • puhdistuksessa yhdistyvät tehokuorinta, ihohuokosten tyhjennys, led-valo hoito ja ihon syväkosteutus
  • Kivuton ja virkistävä hoito, jossa kuivuusperäiset /pinnalliset rypyt hiotuvat pois ja syvempien juonteiden pohjat kirkastuvat

Mihin menetelmä perustuu:

Dermafusion  hoito perustuu ainutlaatuiseen hoitopäähän, joka nostaa ihon alipaineella vasten timanttipäätä. Samanaikaisesti hoitopää tuo iholle hoitonestettä, jonka ansiosta hoito on erityisen hellävarainen. Sininen led-valo (wavelenght 470nm) parantaa ihoa, vähentää tehokkaasti talin määrää kasvoilla sekä hoitaa ihoa tekemällä ihosta raikkaan ja puhtaan.

Hoidon vaikutukset:

Dermafusion hoidosta hyödytään erityisesti tukkeutuneiden ja epäpuhtaiden ihojen hoidossa, laajentuneiden ihohuokosten supistamisessa, harmaan ja elottoman ihon kirkastamisessa sekä pintaryppyisen ja epätasaisen ihon tasoittamisessa. Hellävaraisuuden ansiosta Dermafusion hoitoa voidaan tehdä kaikille ihotyypeille.

RF-Fusion

  • menetelmä tasoittaa, kirkastaa ja aktivoi ihon toimintaa.
  • hoito kiinteyttää ja heleyttää ihoa saaden ihon näyttämään merkittävästi nuoremmalta.

Mihin menetelmä perustuu:

RF-fusionin teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia. Lämmön vaikutuksesta ihossa muodostuu lisää kollageenia, löystyneet kollageenisäikeet kiristyvät ja pintakapillaarit ja rasvasolut aktivoituvat. Samalla solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Lämpö parantaa verenkiertoa ja kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin.  Iho kutistuu ja kiinteytyy, jolloin pienet juonteet häviävät ja iho tasoittuu.

Hoidon vaikutukset:

RF-fusion menetelmästä hyödytään veltostuneen ja juonteisen iho hoidossa, akne- tai venymäarvissa, couperosa iholla, kaksoisleuan hoidossa sekä laajentuneiden ihohuokosten supistamisessa sekä ihon kirkastamisessa.  RF-fusion on myös erinomainen silmäympärysalueen kiinteyttäjä, vaikuttaen tehokkaasti ryppyihin silmien sivuilla, alapuolella ja silmäpusseissa.

ELPO-Fusion

  • menetelmällä imeytetään tehoaineita syvälle ihoon, kivuttomasti ja ihon pintaa rikkomatta.
  • hoidossa ELPO-fusion on viimeistelevä, syväimeyttävä hoitovaihe, jonka vaikutuksesta iho sulkeutuu ja on suojattu syvemmistä kerroksista asti

Mihin menetelmä perustuu:

ELPO-fusionin teho perustuu elektroporatioon, joka mahdollistaa tehoaineiden imeyttämisen ihoon magneettisen aallon avulla. Tämä saa aikaan ihon pinnassa olevien solujen hetkellisen irtoamisen toisistaan. Solut siirtyvät sivuun, nousten pystyasentoon ja näin hetkeksi syntyneitä kanavia pitkin saadaan imeytettyä ihon tarvitsevaa tuotetta syvälle ihoon.  Elektroporaatio on kemian Nobelilla palkittu menetelmä.

Hoidon vaikutukset:

Hoidosta hyötyvät erityisesti kuivuudesta ja ravintoköyhyydestä kärsivät ihot sekä erilaisista rakenteellisista heikkouksista toipuvat ihot ja tietysti ikääntynyt iho. FacialFusion hoidossa ELPO-fusion tehostaa erityisesti naamioiden vaikuttavien tehoa.

Tervetuloa Suomessa kehiteltyyn FacialFusion hoitoon hoitola Bravaan!