HFS-Päänahan pigmentointi

HFS- Päänahan pigmentointi  on ainutlaatuinen menetelmä hiusten lähtöön ja kaljuuteen. Pigmentoimalla päänahkaan pieniä, hiusjuurta muistuttavia pisteitä ja näin luodaan illuusio oikeista hiuksista. Vaikutelma on hyvin aito ja vaatii harjaantuneen katseen, jotta pigmentoidun pisteen erottaa oikeasta hiuksesta. Kaljuille kohdille luodaan vaikutelmä lyhyestä hiussängestä ja ohentuneiden hiusten alle saadaan luonnollista hiusvoluumia muistuttavaa pigmentaatiota. Hoidolla voidaan hoitaa sekä miehiä että naisia.

Pigmentointi tehdään erityisellä pigmentointirullalla tai yksittäisellä neulalla, tilanteesta riippuen. Väreinä käytetään tähän tarkoitukseen suunniteltuja erikoisvärejä, jotka eivät haalistu eivätkä muuta väriään. Värit täyttävät uudet, 2022 vuoden alusta astuneet EU:n määräykset. Valmis lopputulos saadaan yleensä 2 – 3 kerralla. Päänahan pigmentointi on turvallinen hoito kaljuuteen sekä hiuskatoon. Näin uudistat ulkonäkösi parissa kuukaudessa ja näytät vuosia nuoremmalta.
Video pigmentoinnin tekemisestä tästä

Nainen,31, ennen ja jälkeen

Bravassa on päänahan pigmentointeja tehty vuodesta 2012 asti vuotta. Onnellisia muuttujia on satoja, sillä Karoliinan HFS-hoidossa on käynyt YLI 200 ihmistä . Hoitoihin tullaan kauempaakin ja myös ulkomailta. Päänahan pigmentoinnit ovat suosittuja myös maailmalla ja meillä onkin kokemusta pigmentointien tekemisestä myös ulkomailla. Pigmentoinneista voit kysyä lisää Karoliinalta. Du kan fråga Karoliina, hon talar också svenska. You can ask Karoliina and also in english!

Ota yhteyttä Karoliinaan soittamalla 0400-906 758 tai yhteydenottolomakkeella

Tässä muutama linkkiesimerkki Bravan blogin kirjoituksiin päänahan pigmentoinneista:

Miten päänahan pigmentointia käytännössä tehdään?

http://bravablogi.com/2015/04/24/paanahanpigmentoinnilla-taiotaan-nuorekkuutta/

http://bravablogi.com/2015/01/12/kaljunpeitto-kampaukselle-on-vaihtoehto-rullaton-sellainen/

http://bravablogi.com/2014/04/18/taitava-taitavampi-taitavin-magic-man/

http://bravablogi.com/2013/11/20/paanahka-kuin-tyhja-paperi/

http://bravablogi.com/2013/09/25/vaiettuun-vaivaan-on-turvallinen-hoito/

http://bravablogi.com/2013/09/07/mumbain-vilinassa/

KENELLE PIGMENTOINTIA VOI TEHDÄ?

Näitä hoidamme HFS-PigmentoinnillaKaikille terveille aikuisille naisille ja miehille, joiden hiukset ovat lähteneet, harventuneet tai ohentuneet. Pigmentointi soveltuu myös täysin kaljuille ja alopesiaa sairastaville. Heidän hoito vaati vain enemmän aikaa ja useampia hoitokertoja

Vaikeasti perussairaiden kannattaa kysyä lääkäriltä suostumusta ennen hoitojen aloitusta. Syöpäpotilaita ja verenohennuslääkettä käyttäviä pigmentoidaankin vain lääkärin suostumuksella. Hoitoa ei voi tehdä mikäli asiakkaalla on vaikeahoitoinen diabetes, seborroinen eksema tai tulehdus iholla pään alueella.  Kroonista ihon alueen herpestä (herpes myös iholla, ei pelkästään huulessa) sairastavat tarvitsevat lääkityksen ennen pigmentoinnin aloitusta.

Mikäli olet epävarma, soveltuuko hoito sinulle, ota ohkeasti yhteyttä Karoliinaan. Karoliina on koulutukseltaan myös erikoissairaanhoitaja ja osaa siksi arvioida erilaisia erikoistapauksia helposti.

HOITOON VALMISTAUTUMINEN JA KOTIHOITO PIGMENTOINNIN JÄLKEEN

HOITOON VALMISTAUTUMINEN

Päänahanpigmentointiin on hyvä saapua puhtailla hiuksilla, mutta hiustenpesu onnistuu toki meillä hoitolassakin. Hiusmallia voi suunnitella jo kotona ja mahdollisen ”nuoruudenkuvan” voi ottaa myös mukaan. Kuvasta on erityisen paljon apua otsan hiusrajan mallin ja korkeuden suunnittelussa. Mukaan voi varata myös omia, hyväksi havaittuja kipulääkkeitä (tabletteja). Kipulääkkeen voi ottaa hoidon aluksi, puudutuksen levityksen aikana. Mikäli asiakkaalla on vaikutelma, että hänellä on hiukan muita ”liukkaampi veri” voi hoitolasta kysyä tilanteeseen soveltuvaa hoitoa edeltävästi. ”Liukas veri” ei estä tekemästä hoitoa.

PIGMENTOINNIN JÄLKEINEN KOTIHOITO

Ensimmäisen hoidon jälkeinen tilanne - asiakkaan iho punoittaa ja päänahalla näkyy myös ylimääräistä väriä. Asiakkaan valitesma terävä hiuslinja on jo kuitenkin hyvin nähtävissä.

Ensimmäisen pigmentoinnin jälkeinen tilanne – asiakkaan iho punoittaa ja päänahalla näkyy myös ylimääräistä väriä. Asiakkaan valitsema terävä hiuslinja on jo kuitenkin hyvin nähtävissä.

Hoitopäivän iltana päänahka voidaan huuhtoa kevyesti haalealla vedellä ylimääräisen värin ja mahdollisesti pinnalle nousseen veren sekä kudosnesteen poistamiseksi. Hoidosta seuraavana päivänä voi hiukset pestä hellävaraisesti miedolla shampoolla.  Kuivaus varovasti taputtelemalla. Hiustenkasvuun tai hiuspohjan hoitoon tarkoitetut seerumit ovat kiellettyjä kymmenen päivän ajan hoidon jälkeen. Hiuspohjaa voi kevyesti rasvata hoidon jälkeisinä päivinä, mikäli iho tuntuu kutisevalta, kiristävältä ja rasvaaminen ennakolta ehkäisee tehokkaasti myös päänahan mahdollista hilseilyä. Soveltuvaa voidetta voi kysyä hoitolasta

Seuraavia asioita tulee erityisesti varoa hoidon jälkeisinä päivinä:

  • ihoa ei saa hieroa, raapia tai kammata/harjata voimallisesti
  • vahvoja pesuaineita, hoitoseerumeja tai hiusvärejä ei saa käyttää 10 päivän ajan
  • Saunominen on kielletty 7 päivän ajan (tai niin kauan kuin iho tuntuu aralta), samoin on vältettävä kuumassa vedessä oleilua, uimahalleja ja poreammeita
  • iho on suojattava auringolta, tuulelta ja pakkaselta paranemisen ajan
  • ihoa on suojattava mahdollisilta tartunnan lähteiltä ja myös tarpeetonta päänahan koskettelua on vältettävä

Päänahan pigmentoinnissa ihoon tulee pieniä piste- tai viiltomaisia ihorikkoja. Tämän vuoksi on huolellinen kotihoidon noudattaminen erityisen tärkeää. Iho päänahan alueella on poikkeuksellisen hyvin paranevaa ja lähes poikkeuksetta asiakkaat kokevat hoidon jälkeen ihon parantuneet nopeasti. Ihon punoittaminen on normaalia muutamien päivien ajan hoidon jälkeen. Osalla asiakkaista pigmentointi muuttuu tilapäisesti tummemman väriseksi 2-4 päivänä hoidon jälkeen. Tämä johtuu ylimääräisen värin poistumisesta ja tilanne normalisoituu aina nopeasti. Ensimmäisen hoitokerran jälkeen pigmentointi on väriltään usein vielä lopputulosta vaaleampi ja epätasaisempi, mutta vahvistuskerralla pigmentointi saa oikean vahvuuden. Kannattaa muistaa, että mikäli hiukset oikeasti alkaisivat kasvaa kaljualueille niin kasvu tapahtuisi myöskin alkuun epätasaisesti. Pigmentoinnin vahvistaminen on mahdollista heti kun iho on normaalin tuntuinen, yleensä vahvistus tehdään noin 10-20 päivän kuluttua ensimmäisestä hoidosta. Pigmentoinnin jälkeen on aina mahdollista ottaa yhteyttä hoitolaan ja Karoliinan, mikäli siihen on tarvetta.

Valmistautumisohjeet ja kotihoito-ohjeet voit tulostaa tästä

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *