Kasvohoidot

Bravan monipuoliset kasvohoidot

Kasvojen hoidossa lähtökohtana on asiakkaan odotukset ja tavoitteet ihonhoidolle. Monipuoliset tuoteperheet, laitehoidot sekä menetelmät takaavat, että jokaisille kasvoille löytyy sopiva ja mieleinen hoitomuoto. Mikäli hoitovaihtoehtojen valinta on ongelmallista voit varata nettiajanvarauksesta pelkän kasvohoitoajan ja jättää lopullisen hoitovalinnan yhdessä tehtäväksi hoitolaan. Jokaiselle löytyy meiltä tavoitteiden mukainen hoito! Huom! Varaa Glo-PRP hoito nettivarauksesta, jos olet tulossa Vampyyrihoitoon jotta saamme riittävän ajan.

Neljä usein kysyttyä kysymystä kasvohoidoista

Miten eri tavoin ihoani voidaan hoitaa kasvohoidolla?

Kasvohoidon alussa mietimme yhdessä mitä sinun ihosi tarvitsee ja hoito räätälöidäänkin ihosi mukaan. Vaihtoehtoja on monia voimme esimerkiksi kosteuttaa, kiinteyttää, poistaa epäpuhtauksia, hillitä tulehduksia, elvyttää ja napakoittaa ihoa, tasoittaa epätasaisuuksia, kirkastaa ihon väriä, tasapainottaa rasva- ja kosteustasapainoa sekä rauhoittaa ihoa. Mahdollisuudet ovat nykyaikaisilla menetelmillä ja tuotteilla laajat.

Voiko hoidoilla ja tuotteiden käytöllä todella ehkäistä ikääntymistä?

Tehokkainta on aina ennalta hoitaminen ja varsinkin ikääntymisen merkkejä pystytään säännöllisillä ja tehokkailla hoidoilla häivyttämään. Hyvin pitkälle päästään tarkoituksen mukaisilla ja laadukkailla tuotteilla. Laitehoidoilla, PRP-hoidoilla (Vampyyrihoito sekä juonteiden täytöllä voidaan auttaa jo ikääntynyttä ihoa. Kysy lisää vaihtoehdoista meiltä Bravalaisilta, kerromme mielellämme lisää!

Mitä hyötyä on sarjahoidoista?

Ihonhoidosta yleensä voisi ajatella samoin kuin liikunnasta, vain toistolla saadaan tulosta. Näkyvimmät tulokset saadaan noin 6 – 10 kerran sarjoilla, jotka tapahtuvat yleensä 1 -4 kertaa kuukaudessa. Sarjahoidon idea perustuu siihen, että voidaan jatkaa siitä mihin ”viimeksi jäätiin”, siksi muutos on aina näin näkyvämpi.

Kuinka usein kasvohoidossa tulisi käydä?

Kasvohoidossa voit käydä koska vaan jos haluat hemmottelua ja rentoutumista. Ihosi kuntoa ja kauneutta ylläpitävät 4- 8viikon välein tehdyt hoidot sekä hyvä kotihoito.

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *