Vartalohoidot

Brava tarjoaa monenlaisia vartalohoitoja erilaisiin tarkoituksiin.

Koneellisilla vartalohoidoilla voidaan parantaa elimistön omia toimintoja, kuten esimerkiksi lymfanestekiertoa ja rasvakudoksen aineenvaihduntaa. Mitat pienenevät, vartalo kiinteytyy ja iho silottuu. Hoidoilla voidaan myös muuttaa ihmisen anatomiaa poistamalla pysyvästi rasvasoluja veitsettömällä rasvaimulla. Yhdistämällä nämä hoidot saamme parhaimmat tulokset. Ammattitaitoinen ja kokenut henkilökuntamme auttaa sinua saavuttamaan unelmiesi vartalon. Kerro meille tavoitteesi, me autamme saavuttamaan ne!

Vartalon ihonhoidoilla tarkoitetaan vartalon ihon kuorintaa ja hoitamista erilaisilla naamioilla ja voiteilla. Tehokkain vartalon ihoa hoitavista hoidoista on Skin Candyn Candying- hoito. Tämä karvanpoistohoito on myös erinomainen ihonhoito sen vaikuttavien aineiden ansiosta. Mikäli sinulla on kiristävä ja kuiva iho – tule kokeilemaan Candying-hoitoa. Vartalon iholle voidaan tehdä myös kasvohoidon kaltaisia puhdistushoitoja. Phyt´s Soin Minceur Bio-Active on miellyttävä selluliittihoito, joka samalla on erinomainen rentoutumiskeino.

Hieronnassa pyritään helpoittamaan erilaisia lihasjännityksiä ja hermopinteitä. Laillistettu hierojamme Henna on erikoistunut sekä klassiseen että urheiluhierontaan. Henna on myös lymfaterapeutti ja tekee lymfahierontaa käsin.

Hot-Stone öljykivihieronnassa vartalon ihoa sivellään voimakkain ottein sekä käsin että kuumilla kivillä. Hoidon on tarkoitus rentouttaa koko vartaloa ja pehmittää kudoksia. Hoito-öljyyn voidaan lisätä eteerisiä öljyjä hoidon tehostamiseksi.

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *