Juonteiden täytöt

Onnistuneen juonnetäytön tavoitteena on kaunistaa asiakkaan kasvoja korostamalla kauniita kohtia ja häivyttämällä iän tuomia muutoksia. Juonteita voidaan luontevasti koko kasvojen alueelta, ainoastaan voimakkaat ilmejuonteet ovat sellaisia, jotka hoituvat helpommin botoxin kaltaisella lihasta lamauttavalla aineella.  Juonteiden täydellistä poistamista ei aina välttämättä kannata tavoitella vaan nimenomaan häivyttää niitä. Näin kasvoilla säilyy oma luonnollinen ilme ja vaikutus onkin selvästi nuorentava

Asiakkaan omat toiveet ovat juonnetäytön ohjenuora. Asiakkaalta kysytään aina, mikä on hänestä häiritsevin epäkohta ja asiakkaan niin halutessa kerrotaan myös ammattilaisen mielipide. Lopputulokset vaihtelevat luonnollisesta isoihin muutoksiin, asiakkaasta riippuen.

Juonteita voidaan täyttää kaiken ikäisiltä, terveiltä asiakkailta. Mikäli olet epävarma sopiiko täytehoito sinulle – ota yhteyttä niin katsotaan mikä on sinulle paras hoito. Meillä on laaja valikoima hoitoja, jokaiselle jotakin.

revofil kasvot

Käytössämme on nyt uudenaikainen Revofil-juonnetäyteaine. Revofilin tuotekehittelyssä on hyaluronihapon kesto ihon alla saatu pitenemään yhdistämällä siihen peptidejä. Samalla iho saa myös hoitoa, sillä Revofil antaa ihmisen ihon fibroblastisoluille tehokkaan antioksidanttisuojan UV-valon aiheuttamia oksidatiivisia ja fotokemiallisia vaurioita vastaan.

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *