Injektiohoidot

Mitä injektiohoidot ovat?

Injektiohoidoilla tarkoitetaan hoitoja, joissa ihon alle injektoidaan tuotetta. Bravassa tehdään juonteiden täyttöä, huulten muokkausta sekä Mesoterapiaa eli maksimaalista ihon hoitoa injektoimalla hoitavia aineita ihon toiseen kerrokseen. Hoidoissa on erityisen tärkeää hyvä hygienia, aseptisuus sekä pistotekniikka. Bravassa injektiohoidot tekee Karoliina, jolla on kosmetologikoulutuksen lisäksi erikoissairaanhoitajan koulutus sekä myös usean vuoden työkokemus sairaanhoitajana. Karoliina myös kouluttaa juonnetäyttöjen tekoa uusille ammattilaisille.

Mitä asiakkaan tulee huomioida ennen hoitoja?

Injektiohoitoja voidaan tehdä asiakkaalle, jonka iho on ehjä eikä siinä ole akuutteja- tai kroonisiatulehduksia (esim. ruusufinni). Asiakkaalla ei myöskään voi olla verenohennuslääkitystä tai mitään verisairauksia, voimakkaita yliherkkyyksiä eri aineille tai atopiaa. Mahdollinen rasvahappolisävalmiste (Omega3) kannattaa myös jättää ottamatta hoitoa edeltavinä lähipäivinä. Mahdollisista sairauksista ja lääkkeistä kannattaa jutella edeltävästi Karoliinan kanssa.

Mitä on huomioitava hoitojen jälkeen?

Hoitojen jälkeen kannattaa välttää hikoilua, pölyisiä paikkoja ja myös saunomista kunnes iho on täysin rauhoittunut. Ihoalueen koskettelua ja puristelua täytyy myös erityisesti välttää sekä huulten alueen täytössä myös huulten supistelua. Hoitopäivänä iho voi punoittaa ja pistoskohdat näkyä eli suosittelemme rauhaiseloa hoitopäiväksi. Kun ihoalue on rauhoittunut voi saunoa, liikkua ja toimia aivan normaalisti.

Mitä juonteita voidaan täyttää?

Aivan kaikkia kasvojen juonteita voidaan täyttää hyaluronihapon avulla. Ainoastaan voimakkaat ilmejuonteet ovat sellaisia, jotka hyötyvät enemmän Botoxin kaltaisesta lihaksia lamauttavasta tuotteesta. Botoxilla saadaan lihasten liike pysähtymään ja näin juonteet rentoutuvat. Botox soveltuu kuitenkin heikosti koko kasvoille, koska sen liiallisesta käytöstä kasvoille tulee helposti nukkemainen ilme koska kasvolihakset ovat lamautuneet. Hyaluronihappo onkin luonnollisempi vaihtoehto ja sillä saadaan aikaan myös ihoa hoitavaa vaikutusta. Onhan hyaluronihappoa ihossa jo luonnostaan je se onkin tärkeä kosteustekijä iholle.

Millaiset huulet täytteellä saadaan aikaan?

Huulia täyttämällä saadaan aikaan hyvin luonnolliset  ja kauniit huulet. Huulia ei koskaan ylitäytetä ellei asiakas näin toivo. Huulien täytössä on käytössä useita eri pistomenetelmiä, joista valitaan asiakkaalle parhaiten sopiva.

Mitä tarkoitetaan Mesoterapialla ja miten se vaikuttaa?

Mesoterapiahoito on kuin maksimaalinen kasvohoito, jossa ihon toiseen kerrokseen injektoidaan steriilejä ”kasvohoito tuotteita” ja näin iho saa tehoaineita suoraa sinne mihin niitä tarvitaan uusien solujen rakennusaineeksi. Mesoterapiassa ihoon tehdään useita pieniä pistoja (kuten Dermaroller-hoidossa) ja niistä injektoidaan hoitotuotteita. Hoidossa on siis kaksi vaikutusta. Tehoaineet vaikuttavat syvällä ihossa parantaen ”syntyvän” uuden ihon laatua  ja ihon pinnan pistely on jo sinänsä on tehokas ihon uudistuskeino.

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *