Hieronnat

Klassinen hieronta ja urheiluhieronta

Hieronta lukeutuu maailman vanhimpiin hoitomuotoihin ja sen merkitys on nykypäivänä kasvanut. Hieronta on pehmytkudosten systemaattista käsittelyä, jolla pyritään aina tiettyihin vaikutuksiin elimistössä.

Ihminen on luotu käyttämään lihaksiaan ja koska nyky-yhteiskunnassamme liikkuminen ei toteudu samalla tavalla kuin esi-isillämme, ovat vartalomme lihakset helposti alttiina erilaisille jännitystiloille. Hieronnalla pystytään laukaisemaan jännitystiloja sekä poistamaan niistä syntyviä kipuja.

Kilpa- ja kuntourheilussa tuloksia pyritään aina vain parantamaan ja tämä taas vaatii lisää harjoittelua entistä kovemmalla teholla. Urheilijoille hieronta onkin hyvin tärkeää, jotta vältytään ylirasitusoireilta ja mahdollistetaan maksimaalinen harjoittelu.

Sinun ei tarvitse olla urheilija tai kärsiä lihasjännityksistä, sillä hierontaan on mukava tulla rentoutumaan myös kiireisen arjen keskellä.

Terapeuttinen liike ja hieronta – hoitopaketti

Hierojamme Henna ei ole pelkästään koulutettu hieroja ja lymfaterapeutti. Häon myös ekspressiivisen taideterapian ohjaaja ja taustalla on myöerilaisten kehonhoitomuotojen lisäksi tanssi- ja liiketerapian, sekä musiikkiterapian opintoja. Yhdistämällä tämän asiantuntemuksensa hän etsii yhdessä asiakkaan kanssa terapeuttisesti vaikuttavaa liikettä, jolla saavutetaan kokonaisvaltaista hyvinvoinnin paranemista.

Liikettä voi ytää mistä tahansa.
Henna pitää rkeänä ytää keholle oman fysiologian mukaista liikettä/liikkumismuotoa, joka on myömieluinen tai itselle ominainen tapa liikkua. Ohjauksessa painotetaan kehon ja lihaksiston kireyksien vapautumista, oman kehon tilojen ja tuntemusten ytämisen ollessa avainasemassa.

in voidaan vaikuttaa kehon tasapainoon, nnitys- ja kiputilojen vapautumiseen, sekä rkeimpänä –siihen motivaatioon ytää into hoitaa kehoa ja mieltä.

Voita varata hänelle aikoja suoraa ajanvarauksesta tai soittamalla Hennalle puh. 044 0889143

Terapeuttinen liike ja Hieronta 65€
Terapeuttinen liike ja Hieronta.
(Sisältää kirjallisen, yksilöllisen ohjelman tekemisen) 85€

Varatessasi hoidon saat kyselyn hköpostiisi, jonka kohtia voit pohtia ennen hoitoon tuloa. ymme asiat yhdessä pi ja suunnittelemme hoito-ohjelman.

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *