Me bravalaiset

Bravan henkilökunta

Karoliina Aro (ent. Saarinen)
puh. 0400-906 758
karoliina@brava.fi

 • Cidesco-diplomikosmetologi
 • Lymfaterapeutti
 • Erikoissairaanhoitaja
 • Kouluttaja

Asiakaspalvelu ja hoitotyö on Karoliinalle tärkeää. Parasta hoitolatyössä onkin asiakkaat sekä monipuolinen asiakaskunta, joka tekee työstä mielenkiintoista ja opettavaista. Karoliina on hoitola Bravan omistaja.

Karoliina tekee hoitolassa kasvojen ja vartalon perus- sekä erikoishoitoja. Hänen monipuoliset tietotaidot antavat mahdollisuuden hoitojen soveltamiseen jokaisen henkilökohtaisiin tarpeisiin. Karoliinan kiinnostus kouluttautumiseen sekä myös tuotekehittelyyn pyytää haastamaan häntä. Karoliina toimii kouluttajana Suomen suurimmalle kauneusalan tukkuliikkeelle ja on mukana tuotekehittelyssä asiantuntijana. Kasvohoitojen uusi ulottuvuus aukeaa nyt FacialFusion laitehoitojen myötä, joissa myös tuotteilla on konehoidon lisäksi tärkeä merkitys. Suomalainen Skin Candy on jo muutaman vuoden ollut  tiennäyttäjänä karvanpoiston kehityksessä. Molemmissa näissä on Karoliinan kädenjälki nähtävissä.

Vuosien kokemus vartalohoidoista, injektiohoitojen ja HFS-päänahanpigmentointien kouluttaminen sekä erikoissairaanhoitajan koulutus sekä työkokemus tuo työhon varmuutta ja asiakasturvallisuutta.

Henna Uusilehto
puh. 044 088 9143
henna@brava.fi

 •   LCN-Diplomikynsimuotoilija, 2005
 •   Klassinen hieroja/ Urheiluhieroja, 2009
 •   Triggerterapia
 •   Koulutettu hieroja, 2010
 •   Lymfaterapeutti, 2011
 • Tanssi- ja liiketerapian perusopinnot 2014-2015
 • Expressiivisen taideterapian ohjaajakoulutus 2016-2018
 • Musiikkiterapian perusopinnot 2019-2020

Pitkän linjan kynsimuotoilijana Hennan taidot kynsien muotoilussa ja koristelussa ovat erinomaiset. Häneltä saat juuri toiveidesi mukaiset kynnet niin arkeen kuin juhlaan. Työssään Henna käyttää täysin myrkyttömiä LCN- kynsituotteita, jotka ovat alan huippulaatua.

Hierojana Henna on arvostettu ja monipuolisen tietotaidon ansiosta häneltä voi kysyä neuvoa myös kaikesta kehonhuoltoon liittyvästä. Hellävaraisella käsin tehdyllä lymfahieronnalla vaikutetaan positiivisesti kudosten aineenvaihduntaan ja tästä Hennalla on pitkä työkokemus

Monien vuosien luovien terapioiden koulutus ja kehon, liikkeen, musiikin sekä taiteentekemisen yhteyden tutkiminen ovat saaneet vankan paikan hyvinvoinnin hoidossa. Luovan taidetyöskentelyn tarkoitus onkin johdattaa tanssin, liikkeen ja taiteen tekemisen kautta syntyviin terapeuttisiin prosesseihin.

Tessa Ruusunen
puh. 050 4367073
tessa@brava.fi

 • Cidesco-diplomikosmetologi
 • Merkonomi
Kosmetologina haluan antaa asiakkaille parhaan mahdollisen hoito kokemuksen, asiakaspalvelu on hellä sydäntä ja siksi asiakkaiden tyytyväisyys on minulle rkeä asia. Koen rkeäksi ohjata asiakasta omassa ihonhoidossa ja päästä helle omaa unelma ihoaan. Hoitolatyö ja asiakkaat ovat alan rkein motivaatio. 
Teen hoitoja kasvohoidoista aina jalkahoitoihin, kulmien laminointeja, ripsien kestotaivutuksia sekä sokerointeja. Haluan aina kehittää itseäni alalla ja pyrin kouluttamaan itseäni. 
Koen olevani työssäni tarkka ja varma, suhtaudun asioihin positiivisesti sekä haluan pysyä trendien aallonharjalla.

Yksi kommentti artikkeliin ”Me bravalaiset

 1. Heippa,
  Lomaillessani ympari Suomea minulle tehtiin Vital Injector hualoronihappo tayteliftaus hoito puolitoistaviikkoa sitten koko kasvoille,kaulalle ja decolteelle. Minulle myos annettiin RF hoitoa kaksi kertaa.
  Nyt kuitenkin mielestani en huomaa juurikaan eroa ihollani, enka varsinkaan minkaanlaista liftausta.
  Huomasin etta teidan hoitolassa myos tehdaan Vital Injector lifting hoitoa ja mietinkin etta mahtaisikohan kannattaa ottaa toinen samanlainen hoito, kun kuulin etta tata hoitoa olisikin hyva ottaa muutama kerta peratysten….
  Mika ero on vital injector mesoterapialla ja liftingilla?
  Ehkapa olisi viisainta varata teille lyhyt konsultaatio aika jotta (mielellaan Karoliina) arvioisi kasvojeni tilan?

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *