Luonnonmukaiset Phyt´s kasvohoidot

Phyt´s Luonnonkosmetiikkaa ajalta jolloin luomu ei ollut muotia –  vuosien etumatka tuotekehittelyssä

Phyt’s on ranskalainen 100% luonnollinen ihonhoitosarja. Tämän sarjan ideologiana on alusta asti ollut luonnonmukaisuus ja näin heillä on 46 vuoden tietämys tuotekehittelystä. Tuotteet perustuvat tehokkaisiin kasviuutteisiin ja -öljyihin, eivätkä sisällä mitään synteettisiä ainesosia. Jokaisen hoidon tuotteet on pakattu yksittäisiin lasiampulleihin ja näin säilyntäaineita ei tarvita lainkaan.  Vaikuttavat aineet säilyvät ampulleissa tuoreina ja näin jokainen hoito on aina yhtä tehokas, Hoidolla saat ihollesi välittömiä tuloksia ja luonnollisen tasapainon.

Bravan Phyt´s kasvohoidot – mikä on sinun mieleisesi?

Soin Aqua Phyt´s on kosteuttava hoitokokonaisuus kuivuudesta kärsivälle iholle. Kosteuttavat vaikutukset parantavat sekä pintakuivaa että syvemmästä kosteuden puutteesta kärsivää ihoa Tuotteet sisältävät orgaanista Hyaluronihappoa ja Aloe Veraa.  Hoidon lopuksi tehokas rosmariinia sisältävä okluusionaamio pehmittää, uudistaa, kiinteyttää ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti.

Soin Anti-Comedons on talinerityksen liikatoiminnasta kärsivän ihon kasvohoito. Se soveltuu siis erityisen hyvin tukkeutuneen, rasvaisen- ja epäpuhtaan ihon hoitoon. Todellinen tehohoito iholle, jossa on runsaasti mustapäitä ja/tai rasvaa ihon pinnalla. Hoidolla voidaan syväpuhdistaa ja tasapainoittaa ihon rasvaisuutta, ehkäistä tulehduksien  ja mustapäiden muodostumista. Erityistilanteisiin suosittelemme 6 hoidon kuuria, yksi hoito kerran viikossa kuuden viikon ajan

Soin White Bio Active on vaalentava ja kirkastava kasvohoito. Se häivyttää erilaisia pigmenttimuutoksia tehokkaasti ja  samalla ihon väri tasoittuu. Hoito sopii hyvin vaalentamaan myös punakkaa ja laikukasta ihoa.  Hoidon lopuksi kasvoille levitetään tehokas kirkastava ja vaalentava okluusionaamio, joka myös lievittää punakkuutta sekä kiinteyttää ihoa.

Soin Phyt’sublime Eyes on ravitseva ja virkistävä silmänympärysihon hoitokokonaisuus. Sen vaikutuksesta silmien alueen iho kiinteytyy, kirkastuu js silottuu sekä samalla turvotus sekä ihon tummuus vähenevät. Tämän hoidon vaikutukset näkyvät välittömästi herkällä silmien alueen iholla. Hoidon lopuksi levitettävä levollisen oloinen Peel-off Rafraîchissant -okluusionaamio tehostaa muiden tuotteiden vaikutusta sekä virkistää ja elvyttää silmien ihoa.

Bravan Phyt´s vartalohoito

Phyts Soin Minceur bio Active

Soin Minceur Bio-Active on tehokas vartaloa muokkaava hoito kehon ongelma-alueille. Sen vaikutuksesta rasvakudoksen nestekierto tehostuu ja selluliitti tasoittuu sekä rasva-aineenvaihdunta koko kehossa vilkastuu.  Bravan hoitoihin yhdistetään DermaFusion lymfahieronta, joilla vaikutuksia saadaan tehostettua monikertaisiksi. Tämä hoito on parhaimmillaan sarjahoitona ja  vaikutuksia kannattaa ylläpitää sekä tehostaa hoitoa täydentävillä kotihoitotuotteilla.

”Luonto ei tarvitse kemikaaleja
ollakseen kaunis, et sinäkään”
  • ei kemikaaleja
  • ei väriaineita
  • ei säilöntäaineita
  • ei lisättyjä hajusteita
  • ei testattu eläimillä
  • ei geenimuunneltuja ainesosia
  • ei nanoteknologiaa

Halutessasi voit lukea lisää Phyt´sin luonnollisuudesta ja sertifioinneista täältä

 

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *