Kasvohoidot

Miesten kasvoille suosittelemme erityisesti…

FacialFusion laitehoitoa, jossa voimme tehdä iholle täydellistä puhdistusta lähes kivuttomasti ja samalla kuoria, syväkosteuttaa ja kiinteyttää ihoa. Lue lisää tästä suomalaisesta laitteesta ja sen neljästä eri vaikutuksesta (LymphaFusion, DermaFusion, RF-Fusion, ELPO-Fusion).

Phyt´sin tehokkaita ja luonnonmukaisia kasvohoitoja. Näistä hoidoista suosittelemme erityisesti seuraavia. Talineritystä, ärsytystä ja tulehdusta vähentävää Soin Anti-Comedons hoitoa sekä kiinteyttävää, kirkastavaa ja punakkuutta rauhoittavaa Soin White Bio Active – hoitoa. Lue lisää Phyt´s hoidoista

LED- valohoitoa (Photo Dynamic Therapy), joka hoitaa vammautunutta ja vaurioitunutta ihoa sekä rauhoittaa ja uudistaa ihoa. Erityisen hyvin LED-valohoito sopii aknen sekä muiden tulehduksellisten ihotilanteiden (ruusufinni, karvatupentulehdus, hormooninäppylät) hoitoon sekä ihon uudistamiseen ja vaurioiden korjamiseen sekä ihon rauhoittamiseen. Lue lisää LED-valohoidosta.

Gloestetics PRP- plasmahoitoa eli tunnetummin vampyyrihoitoa kasvojen kiinteytykseen ja hiuspohjan elvyttämiseen. Tällä hoitomuodolla on  lääketieteellisesti todistetut tulokset sekä ihonhoitoon että hiusten kasvattamiseen. Lue lisää PRP-hoidosta.

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *