Jalkahoidot

Jalkojenhoito on ihmisen perusterveydenhoitoa. Terveet hyvinvoivat ja kivuttomat jalat ovat tärkeä voimavara koko elämämme ajan. Jalat kuljettavat meitä kolmesta neljään kertaan maapallon ympäri elämämme aikana. Jalkojenhoito ehkäisee erilaisten jalkaongelmien syntyä. Jos ongelmat ovat jo ajankohtaisia on jalkojenhoidolla suurempi merkitys hoitavana ja auttavana toimenpiteenä.

Jalkapohjan alueen kovettumat ja känsät saattavat aiheuttaa pistemäistä kipua tai kivuliaita halkeamia. Hoidossa poistamme kuolleen ihon tehokkaasti, mutta hellävaraisesti. Tiesitkö, että liian rajut keinot poistaa kovettumia saattavat vain kasvattaa kovettumaa lisää.

Oikein leikattu kynsi kasvaa kauniisti eikä aiheuta vaivoja arkielämässä tai urheillessa. Paksuuntuneet kynnet ovat harvoin sienimuutosten aiheuttamia ja kynsien ohentaminen pitää kynnen kasvun oikeassa suunnassa. Jalkahoidossa osaamme ohentaa kynnet oikein ja tutkia sekä ennaltaehkäistä erilaisia kynsiin liittyviä muutoksia. Vaurioituneen kynnen tilalle voimme rakentaa uuden kynnen varpaankynsien geelauksella. Lue lisää

Sieni-infektiot on syytä hoitaa joko apteekista vapaasti saatavilla lääkehoidoilla tai sitten käväisemällä lääkärissä joka kirjoittaa lääke reseptin. Kynsisieni infektio ei parane paikallishoidolla vaan tabletti lääkekuurilla.

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *