Miehet

Miesten hoidot hoitola Bravassa

Miehen kasvojen iho vaatii hoitamista siinä missä naisenkin iho. Kokemuksesta voimme myös  sanoa hoitojen tuntuvan yhtä rentouttavilta miehistä kuin naisistakin. Mikäpä siis sen ihanampi keino rentoutua ja samalla saada hyödyllistä hoitoa kasvoille. Miesten kasvojen iholle meillä on tarjolla ihonpuhdistusta, ikääntymisen ehkäisyä sekä mikrokuorintaa Silk Peel-hoidolla.

Miehen vartalon hoitoon tarjoamme ihon puhdistusta (selän iholle) sekä leväpakkaushoitoa kokovartalolle.  Hierontaa onkin sitten tarjolla monenlaista eli teemme klassista- sekä urheiluhierontaa, lymfahierontaa sekä käsin että koneella ja Hot Stone-öljykivi hierontaa.

Ihokarvojen poistoa teemme sokerilla. Sokerilla on mahdollista poistaa ihokarvoja ihan mistä vaan ihoalueesta ja teemmekin myös miehille intiimikarvojen poistoa.

Pehmittävässä jalkahoidossa poistamme kovettumat ja känsät, hoidamme kynsinauhat ja lyhennämme kynnet sekä tietysti hieromme jälkaterät hoitovoiteella. Erityisen kuiville jaloille on tarjolla oma hoitonsa, johon on yhdistetty ihana pehmittävä parafiini-naamio.

Kädet ovat myös miehen käyntikortti. Hoidetuilla käsillä teet vaikutuksen – perinteisellä manikyyrillä loihdimme käsistä ja kynsistäsi edustuskelpoiset.

Kaikkiin hoitoihin kuuluu myös asiakkaan kotihoidon ohjaus. Mikälis siis koet tarvitsevasi enemmän tietoa ihosi hoidosta, kysy meiltä rohkeasti!

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *