BRAVAN BLOGI

tabvarmuuskopio elo 13 332Tämän blogin kirjoittaja on Kosmetologisen hoitola Bravan omistaja Karoliina Saarinen. Karoliina on koulutukseltaan sisätauti-kirurginen sairaanhoitaja ja Cidesco-diplomikosmetologi. Lisäksi hän on suorittanut lymfahoitajatutkinnon.

Karoliina haluaa jakaa lukijoiden kanssa elämää yrittäjyyden, kauneuden- ja terveydenhoidon, yksinhuoltajuuden ja ruuhkavuosissa elävien kanssa.

Blogissa esitellään  hoitola Bravan hoito- ja tuotevalikoimaa, vaikka se ei olekaan tämän blogin pääsisältöä. Karoliinalle on tärkeää auttaa ihmisiä ymmärtämään kosmetologisia tuotteita ja niiden erilaisia sisältöjä sekä kauneudenhoitoalaa yleensä ja sitä koskevaa valvontaa. Hän haluaa kertoa ihoon vaikuttamisen keinoista ja kotihoidosta, hoitojen vaikutuksista ja siitä mikä vastuu asiakkaalla on hoitopaikan valinnassa.

Yrittäjyys on elämäntapa, joka sopii tietynlaisille ihmisille. Aktiivinen ja ahkera Karoliina viihtyy yrittäjänä sen antamien mahdollisuuksien vuoksi. Ajatus, että kaikki on itsestä kiinni sopii hänelle. Kuitenkin Karoliina kokee tarvetta herättää keskustelua yrittäjyydestä Suomessa. Pienet ja keskisuuret yritykset työllistävät Suomessa merkittävän määrän ihmisiä. Yksinyrittäjien määrä on myös kokoajan lisääntynyt. Yrittäjät tekevät kohtuuttoman määrän työtunteja ansionsa eteen ja kaikki ”rakkaudesta”työhön. Miten sitten palvelualan pk-yrittäjä voi Suomessa ja onko sillä merkitystä? Tästä on myös tarkoitus keskustellä blogissa.

Ruuhkavuosissa eläminen, kouluikäisten lasten, kodinhoidon ja harrastusten sekä parisuhteen ja työelämän vaatimusten täyttäminen ei ole helppoa. Samalla itse haluaa elää sitä ainoaa elämää mikä kaikilla on mahdollisimman täysipainoisesti ja onnellisesti. Mistä löytyy onnen avain vai löytyykö sitä, sitä pohdimme tässä blogissa.

Karoliinan sanoin… tempaudu mukaan tarinoihin ja elämän menoon, kommentoi ja ole mukana, olet sitten samaa- tai erimieltä – niin minäkin teen! Keskustelu on avattu tämän blogin myötä ja sinä, lukijani, olet enemmän kuin tervetullut mukaan Bravan matkaa… 

Bravan blogi

 

 

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *