Me bravalaiset

Bravan henkilökunta

Karoliina Saarinen
puh. 0400-906 758
karoliina@brava.fi

 • Cidesco-diplomikosmetologi
 • Lymfaterapeutti
 • Erikoissairaanhoitaja
 • Kouluttaja

Asiakaspalvelu ja hoitotyö on Karoliinalle tärkeää. Parasta hoitolatyössä onkin asiakkaat sekä monipuolinen asiakaskunta, joka tekee työstä mielenkiintoista ja opettavaista. Karoliina on hoitola Bravan omistaja.

Karoliina tekee hoitolassa kasvojen ja vartalon perus- sekä erikoishoitoja. Hänen monipuoliset tietotaidot antavat mahdollisuuden hoitojen soveltamiseen jokaisen henkilökohtaisiin tarpeisiin. Karoliinan kiinnostus kouluttautumiseen sekä myös tuotekehittelyyn pyytää haastamaan häntä. Karoliina toimii kouluttajana Suomen suurimmalle kauneusalan tukkuliikkeelle ja on mukana tuotekehittelyssä asiantuntijana. Kasvohoitojen uusi ulottuvuus aukeaa nyt FacialFusion laitehoitojen myötä, joissa myös tuotteilla on konehoidon lisäksi tärkeä merkitys. Skin Candy-sokerointi on jo muutaman vuoden ollut  tiennäyttäjänä sokeroinnin kehityksessä. Molemmissa näissä on Karoliinan kädenjälki nähtävissä.

Vuosien kokemus vartalohoidoista, injektiohoitojen ja HFS-päänahanpigmentointien kouluttaminen sekä erikoissairaanhoitajan koulutus sekä työkokemus työ työhon varmuutta ja asiakasturvallisuutta.

Emmi Lehtinen 4

Emmi Salokannel
puh. 044-752 8998
emmi@brava.fi

 • Cidesco-diplomikosmetologi
 • Kosmetiikkaneuvoja
 • Diplomiripsiteknikko

Ammattitaitoisen Emmin vahvuutena on rauhallinen ja asiallinen ote sekä hyvät kädentaidot. Taitavana ripsiteknikkona Emmi saa jokaiselle tehtyä toiveiden mukaiset ripset siististi ja turvallisesti. Ripsihoidossa käytettävä JP-Lashes on laadukas tuotesarja ja liimat ovat markkinoiden turvallisimpia. Palveluissa on sekä klassiset ripsien pidennykset että volyymipidennykset. Erityistä huomiota saa katseeseen laittamalla vielä kulmakarvojen tuuhennuksen, jonka taitaja Emmi myös on.

Emmin erinomainen sokerointiote on jo monelle asiakkaalle tuttu ja hän tekeekin sokerointeja sekä naisille ja miehille. Vuosien kokemus karvanpoistossa on nähtävissä Emmin työskentelyssä

Perus- ja erikoiskasvohoitoja sekä monipuolisia vartalohoitoja voi myös varata Emmiltä. Hoitojen aikana voi hyödyntää Emmin kosmetiikkaneuvojan tietotaitoja.

Henna Uusilehto
puh. 044 088 9143
henna@brava.fi

 •   LCN-Diplomikynsimuotoilija, 2005
 •   Klassinen hieroja/ Urheiluhieroja, 2009
 •   Triggerterapia
 •   Koulutettu hieroja, 2010
 •   Lymfaterapeutti, 2011

Pitkän linjan kynsimuotoilijana Hennan taidot kynsien muotoilussa ja koristelussa ovat erinomaiset. Häneltä saat juuri toiveidesi mukaiset kynnet niin arkeen kuin juhlaan. Työssään Henna käyttää täysin myrkyttömiä LCN- kynsituotteita, jotka ovat alan huippulaatua.

Hierojana Henna on arvostettu ja monipuolisen tietotaidon ansiosta häneltä voi kysyä neuvoa myös kaikesta kehonhuoltoon liittyvästä. Hellävaraisella käsin tehdyllä lymfahieronnalla vaikutetaan positiivisesti kudosten aineenvaihduntaan ja tästä Hennalla on pitkä työkokemus

Yrittäjänä ja kouluikäisten lasten äitinä Henna tietää mitä kiireinen arki voi tuoda tullessaan. Hän nauttiikin niin käsien kauneudenhoidosta kuin lihashuollon ylläpidosta, sekä terveyden edistämisestä. Itsensä kehittäminen ja jatkuva opiskelu on Hennalle luontaista.

Jenni Huovinen
puh. 02 231 1300
info@brava.fi

Jenni on Bravan opiskelija ja tekee kanssamme töitä tämän vuoden 2019 ja hänet löytää Bravasta aina perjantaisin. Jenni on opiskellut kolme vuotta kampaamo- ja kauneusalan perustutkintoa Tampereella ja tämän viimeisen vuoden hän käyttää nyt kosmetologin opintojen syventämiseen Turussa. Iloisen ja positiivisen Jennin hoidossa on helppo olla ja ihmisten hyvinvoinnin edistäminen on lähellä hänen sydäntä.

Luonnonmukaisuus ja puhtaat raaka-aineet kiinnostavat erityisesti Jenniä ja siksi hän on perehtynyt  luonnonmukaiseen Phyt´s sarjaan. Phyt´sin kasvohoidot ja vartaloa muokkaava selluliittihoito on koko vuoden Bravassa -20%. Jenni tekee myös vartaloa muokkaavaa  lymfahoitoa uudella Dermafusion laitteella, myös tästä hoidosta -20% tämän vuoden ajan.

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *