Me bravalaiset

Bravan henkilökunta

Karoliina Saarinen
puh. 0400-906 758
karoliina@brava.fi

 • Cidesco-diplomikosmetologi
 • Lymfaterapeutti
 • Erikoissairaanhoitaja
 • Kouluttaja

Asiakaspalvelu ja hoitotyö on Karoliinalle tärkeää. Parasta hoitolatyössä onkin asiakkaat sekä monipuolinen asiakaskunta, joka tekee työstä mielenkiintoista ja opettavaista. Karoliina on hoitola Bravan omistaja.

Karoliina tekee hoitolassa kasvojen ja vartalon perus- sekä erikoishoitoja. Hänen monipuoliset tietotaidot antavat mahdollisuuden hoitojen soveltamiseen jokaisen henkilökohtaisiin tarpeisiin. Karoliinan kiinnostus kouluttautumiseen sekä myös tuotekehittelyyn pyytää haastamaan häntä. Karoliina toimii kouluttajana Suomen suurimmalle kauneusalan tukkuliikkeelle ja on mukana tuotekehittelyssä asiantuntijana. Kasvohoitojen uusi ulottuvuus aukeaa nyt FacialFusion laitehoitojen myötä, joissa myös tuotteilla on konehoidon lisäksi tärkeä merkitys. Skin Candy-sokerointi on jo muutaman vuoden ollut  tiennäyttäjänä sokeroinnin kehityksessä. Molemmissa näissä on Karoliinan kädenjälki nähtävissä.

Vuosien kokemus vartalohoidoista, injektiohoitojen ja HFS-päänahanpigmentointien kouluttaminen sekä erikoissairaanhoitajan koulutus sekä työkokemus työ työhon varmuutta ja asiakasturvallisuutta.

Arja Viitikko
puh. 040-717 7212
arja@brava.fi

 • SKY-Erikoiskosmetologi
 • Kynsimuotoilija
 • Ripsiteknikko
 • Vyöhyketerapeutti

Pitkä kokemus kauneusalasta on monitaitoisen Arjan vahvuus, lähes 20 vuoden kokemus ja kiinnostus kouluttautumiseen on merkityksellistä alati muuttuvalla kauneusalalla.

Ripsihoidoissa Arja tarjoaa sekä volyymi- että klassista ripsipidennystä vuosien kokemuksella. Kynsimuotoilun ammattilaisena hänen valikoimissaan on kaikki palvelut rakennekynsistä, geelauksista ja koristeluista. Arjalla on myös LCN-Pediq koulutus, joten myös varpaankynsien kaunistaminen on hänen vahvuusalaansa

Arja hallitsee perinteisten kasvohoitojen, Candyingin (sokerointi) ja jalkahoitojen lisäksi joukon erikoishoitoja. Nyt voimme tarjota asiakkaille myös Plasma-hoitoja ja mikrobladingia.

Arjan sanoin: ”Olen todella innoissani päästessäni palvelemaan Teitä, Brava asiakkaita” ja me olemme yhtä innostuneita hänen liittymisestä meidän joukkoomme.

”Sitä on juuri niin kaunis kuin
luulee olevansa” -Brigitte Bardot

Henna Uusilehto
puh. 044 088 9143
henna@brava.fi

 •   LCN-Diplomikynsimuotoilija, 2005
 •   Klassinen hieroja/ Urheiluhieroja, 2009
 •   Triggerterapia
 •   Koulutettu hieroja, 2010
 •   Lymfaterapeutti, 2011
 • Tanssi- ja liiketerapian perusopinnot 2014-2015
 • Expressiivisen taideterapian ohjaajakoulutus 2016-2018
 • Musiikkiterapian perusopinnot 2019-2020

Pitkän linjan kynsimuotoilijana Hennan taidot kynsien muotoilussa ja koristelussa ovat erinomaiset. Häneltä saat juuri toiveidesi mukaiset kynnet niin arkeen kuin juhlaan. Työssään Henna käyttää täysin myrkyttömiä LCN- kynsituotteita, jotka ovat alan huippulaatua.

Hierojana Henna on arvostettu ja monipuolisen tietotaidon ansiosta häneltä voi kysyä neuvoa myös kaikesta kehonhuoltoon liittyvästä. Hellävaraisella käsin tehdyllä lymfahieronnalla vaikutetaan positiivisesti kudosten aineenvaihduntaan ja tästä Hennalla on pitkä työkokemus

Monien vuosien luovien terapioiden koulutus ja kehon, liikkeen, musiikin sekä taiteentekemisen yhteyden tutkiminen ovat saaneet vankan paikan hyvinvoinnin hoidossa. Luovan taidetyöskentelyn tarkoitus onkin johdattaa tanssin, liikkeen ja taiteen tekemisen kautta syntyviin terapeuttisiin prosesseihin.

Yksi kommentti artikkeliin ”Me bravalaiset

 1. Heippa,
  Lomaillessani ympari Suomea minulle tehtiin Vital Injector hualoronihappo tayteliftaus hoito puolitoistaviikkoa sitten koko kasvoille,kaulalle ja decolteelle. Minulle myos annettiin RF hoitoa kaksi kertaa.
  Nyt kuitenkin mielestani en huomaa juurikaan eroa ihollani, enka varsinkaan minkaanlaista liftausta.
  Huomasin etta teidan hoitolassa myos tehdaan Vital Injector lifting hoitoa ja mietinkin etta mahtaisikohan kannattaa ottaa toinen samanlainen hoito, kun kuulin etta tata hoitoa olisikin hyva ottaa muutama kerta peratysten….
  Mika ero on vital injector mesoterapialla ja liftingilla?
  Ehkapa olisi viisainta varata teille lyhyt konsultaatio aika jotta (mielellaan Karoliina) arvioisi kasvojeni tilan?

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *