Dermajet – vartalonmuokkaaja

Dermajet – vartalonmuokkaaja


ImageKenelle ja millaiseen ongelmaan Dermajet-hoito sopii?
Dermajet-hoito sopii kaikille terveille aikuisille. Sopivia käyttökohteita ovat selluliitin/appelsiini-ihon poistaminen, nestekertymien poisto, vartalonmuokkaus, ihon elastisuuden ja verenkierron parantaminen, turvotuksen vähentäminen, raskausarpien pehmentäminen ja ihon puhdistaminen.

Miten hoito tehdään?
Ensimmäinen hoitokerta aloitetaan mittauksilla, vartalon analysoinnilla sekä hoito-ohjelman suunnittelulla. Varsinainen hoito aloitetaan kuivaharjauksella tai kuorinnalla. Tämän jälkeen iho pyyhitään ja aloitetaan laitehoito. Aluksi tehdään ns. avaukset eli alipaineimulla stimuloidaan lymfakanavia navan ympäriltä, ristiselästä ja jalkapohjista. Varsinainen muokkaus aloitetaan suihkuttamalla hoitoainetta iholle ja Dermajetin käsikappaletta liikutellaan iholla ongelma-alueiden päällä. Hoitoaika on maksimissaan 40 minuuttia, jolloin voidaan käsitellä 2-3 ongelmakohtaa.

ImageMiltä hoito tuntuu, sattuuko se?
Hoito tuntuu miellyttävältä ja hoidon jälkeen on erittäin rentoutunut olo.
Hoidon ei koskaan ole tarkoitus sattua ja mikäli kipua tuntuu, voidaan tehoja säätää sopivammaksi. Aralle selluliitille voidaan aluksi antaa pelkkää ultraääntä, joka ei tunnu lainkaan. Kun kudos on pehmennyt ja kestää tehokkaampaa hoitoa, voidaan jatkaa alipaineimu-ultraääniyhdistelmällä.

Mistä tietää hoidon tehonneen?
Hoidon tulokset on silmin nähtävissä ja mittanauha paljastaa loput. Jo ensimmäisellä hoitokerralla nähdään muutoksi. Käsin tunnustellen voi tuntea kudoksen pehmenemisen ja silottumisen.
Sarjahoidossa, jo 3-4 hoitokerran jälkeen saavutetaan merkittäviä muutoksia.
Miten usein hoidossa tulisi käydä?
Dermajetin valmistaja suosittelee 12-15 hoitokertaa ja kolmea hoitokertaa viikossa. Suosittelen, että hoidossa pyrittäisiin käymään kaksi kertaa viikossa. Yhdelläkin hoitokerralla saadaan toki tuloksia ja osa asiakkaista käykin hoidossa harvemmin esim. kerran viikossa tai kaksi kertaa kuukaudessa.

Mitä asiakkaan on huomattava ennen hoitoa ja sen jälkeen?
Välittömästi ennen hoitoa ei suositella käytettäväksi muita ihonhoitotuotteita (esim. kosteusvoidetta) kuin mitä valmistaja suosittelee. Hoidon jälkeen on suositeltavaa antaa kehon palautua ja nauttia runsaasti nestettä pienissä erissä. Kevyt ruokavalio ja monipuolinen liikunta tehostavat hoidon tuloksia. Hoitoa voi jatkaa kotona ostamalla kotihoitotuotteeksi hoidossa käytettävää hoitospraytä tai geeliä.

Kenelle hoitoa ei voi suositella?

  • raskaana olevalle tai imettävälle
  • verenkiertohäiriöistä kärsiville ja mikäli on suuret suonikohjut
  • munuais-, maksa-, sydän- tai syöpäsairaille
  • hiljattain leikatuille

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *