Vartalohoidot

Brava tarjoaa monenlaisia vartalohoitoja erilaisiin tarkoituksiin.

Biodermogenesihoidolla pystymme merkittvsti hivyttmn erilaisia arpia iholta. Pisan yliopistossa tehdyiss tutkimuksissa yli 2000 tutkitun asiakkaan ihossa saatiin merkittvi muutoksia sek venymarpien (raskausarpien) sek leikkausarpien osalta. Hoito meill ensimmisen Suomessa

Koneellisilla vartalohoidoilla voidaan parantaa elimistön omia toimintoja, kuten esimerkiksi lymfanestekiertoa ja rasvakudoksen aineenvaihduntaa. Mitat pienenevät, vartalo kiinteytyy ja iho silottuu. Hoidoilla voidaan myös muuttaa ihmisen anatomiaa poistamalla pysyvästi rasvasoluja veitsettömällä rasvaimulla. Yhdistämällä nämä hoidot saamme parhaimmat tulokset. Ammattitaitoinen ja kokenut henkilökuntamme auttaa sinua saavuttamaan unelmiesi vartalon. Kerro meille tavoitteesi, me autamme saavuttamaan ne!

Vartalon ihonhoidoilla tarkoitetaan vartalon ihon kuorintaa ja hoitamista erilaisilla naamioilla ja voiteilla. Näissä hoidoissa apuna käytetään usein erilaisia kääreitä ja hoidon vaikutusta tehotetaan lämpöpeitteellä. Vaikuttavia hoitoja ja samalla erinomainen rentoutumiskeino. Valmista ihosi etelän lämpöön ennen talven matkaa leväpakkauksella – saat tasaisemman rusketuksen!

Hieronnassa pyritään helpoittamaan erilaisia lihasjännityksiä ja hermopinteitä. Laillistettu hierojamme Henna on erikoistunut sekä klassiseen että urheiluhierontaan. Henna on myös lymfaterapeutti ja siten erikoistunut pehmytkudoksen ja lymfasuonten situmolointiin

Hot-Stone öljykivihieronnassa vartalon ihoa sivellään voimakkain ottein sekä käsin että kuumilla kivillä. Hoidon on tarkoitus rentouttaa koko vartaloa ja pehmittää kudoksia. Hoitoöljyyn voidaan lisätä eteerisiä öljyjä hoidon tehostamiseksi.


Sumuterusketuksella
loihdimme pikaisesti tasaisen rusketuksen koko vartalolle

vartalohoitoesite

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *