LED- valohoito

LED-Valohoito – Photo Dynamic Therapy! Nyt hoidamme vahingoittamatta valolla!

 

LED- valohoito (Photo Dynamic Therapy) on uusi ja tehokas tapa hoitaa vammautunutta ja vaurioitunutta ihoa sekä rauhoittaa ja uudistaa ihoa.  Tämä valo on pienitehoista ja ei-koherenttia valodiodi valoa. Kliinisissä kokeissa on osoitettu, että kun ihon ja lihaksen soluja kasvatetaan tässä tietyssä  LED-valossa ne kasvavat  150-200 kertaa nopeammin kuin vertailusolut tavallisessa valossa. LED-teknologia on tarjonnut mahdollisuuden uuteen lääkinnälliseen hoitoon, missä valon aallonpituus on kudokselle se biologisesti optimaalisin. Hoidettavalle alueelle annetaan energia annos, joka riittää tuottamaan haluttu stimuloiva vaikutus.

Erityisen hyvin LED-valohoito sopii aknen sekä muiden tulehduksellisten ihotilanteiden (ruusufinni, karvatupentulehdu, hormooninäppylät) hoitoon sekä ihon uudistamiseen ja vaurioiden korjamiseen sekä ihon rauhoittamiseen.

Valohoitolaite BioLight SMD 1260 lähettää kolmea eri aallonpituutta:
1.Punainen valo (640nm) lisää kollageenintuotantoa viisinkertaiseksi. Käynnistää ihon korjausmekanismit, herättää fibroblastisoluja sekä nopeuttaa solujen kasvua.
2. Sininen valo (470nm) Parantaa aknea sen puhdistavan ja antibakteerisen ominaisuuden vaikutuksesta. Vähentää tehokkasti nesteen määrää kasvoilla ja tekee ihosta tasaisemman näköisen
3. Keltainen valo (590nm) vähentää punoitusta ja ärsytystä, voidaan käyttää myös kuona-aineiden puhdistamiseen iholta.

Kerro meille ongelmastasi, niin me katsomme olisiko valohoidosta Sinulle apua! Lue myös valohoito aknelle ja maksaläiskille.

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *