Kasvohoidot

Bravan monipuoliset kasvohoidot

UUTTA TULOSSA! Ensimmäisenä Suomessa  ja Pohjoismaissa 3DEEP superkiinteyttäjä, lisää tietoa tulossa!

Useat tuoteperheet takaavat, että jokaisille kasvoille löytyy sopiva ja mieleinen hoitomuoto. Pohtiessasi hoitoon tuloa voit varata ajan ja jättää sarjan valinnan vasta hoitolaan. Yhdessä valitsemalla löytyy Sinulle oikea hoitomuoto.

Neljä usein kysyttyä kysymystä kasvohoidoista

Miten eri tavoin ihoani voidaan hoitaa kasvohoidolla?

Kasvohoidon alussa mietimme yhdessä mitä sinun ihosi tarvitsee ja hoito räätälöidäänkin ihosi mukaan. Vaihtoehtoja on monia voimme esimerkiksi kosteuttaa, kiinteyttää, poistaa epäpuhtauksia, hillitä tulehduksia, elvyttää ja napakoittaa ihoa, tasoittaa epätasaisuuksia, kirkastaa ihon väriä, tasapainottaa rasva- ja kosteustasapainoa, rauhoittaa ihoa. Mahdollisuudet ovat nykyaikaisilla menetelmillä ja tuotteilla laajat

Voiko hoidoilla ja tuotteiden käytöllä todella ehkäistä ikääntymistä?

Tehokkainta on aina ennalta hoitaminen ja varsinkin ikääntymisen merkkejä pystytään säännöllisillä ja tehokkailla hoidoilla häivyttämään. Hyvin pitkälle päästään tarkoituksen mukaisilla ja laadukkailla tuotteilla. Laitehoidoilla, Mesoterapialla sekä juonteiden täytöllä voidaan auttaa jo ikääntynyttä ihoa. Kysy lisää vaihtoehdoista meiltä Bravalaisilta, kerromme mielellämme lisää!

Mitä hyötyä on sarjahoidoista?

Ihonhoidosta yleensä voisi ajatella samoin kuin liikunnasta, vain toistolla saadaan tulosta. Näkyvimmät tulokset saadaan noin 6 – 10 kerran sarjoilla, jotka tapahtuvat yleensä kerran viikossa. Sarjahoidon idea perustuu siihen, että voidaan jatkaa siitä mihin ”viimeksi jäätiin”, siksi muutos on aina näin näkyvämpi. Kiinteyttävässä 3DEEP hoidossa sarjahoito on välttämätöntä tulosten säilymiseksi, hoitoja tarvitaan 4-6  ihon kunnosta riippuen.

Kuinka usein kasvohoidossa tulisi käydä?

Kasvohoidossa voit käydä koska vaan jos haluat hemmottelua ja rentoutumista. Ihosi kuntoa ja kauneutta ylläpitävät 4- 6 viikon välein tehdyt hoidot sekä hyvä kotihoito.

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *