HFS-Päänahan pigmentointi

Esko Eerikäinen ennen ja 1HFS- Päänahan pigmentointi  on ainutlaatuinen menetelmä hiusten lähtöön ja kaljuuteen. Pigmentoimalla päänahkaan pieniä, hiusjuurta muistuttavia pisteitä ja näin luodaan illuusio oikeista hiuksista. Vaikutelma on hyvin aito ja vaatii harjaantuneen katseen, jotta pigmentoidun pisteen erottaa oikeasta hiuksesta. Kaljuille kohdille luodaan vaikutelmä lyhyestä hiussängestä ja ohentuneiden hiusten alle saadaan luonnollista hiusvoluumia muistuttavaa pigmentaatiota.  Hoidolla voidaan hoitaa sekä miehiä että naisia.

Pigmentointi tehdään erityisellä pigmentointirullalla tai yksittäisellä neulalla, tilanteesta riippuen. Väreinä käytetään tähän tarkoitukseen suunniteltuja erikoisvärejä, jotka eivät haalistu eivätkä muuta väriään. Valmis lopputulos saadaan yleensä 2 – 3 kerralla. Päänahan pigmentointi on turvallinen hoito kaljuuteen sekä hiuskatoon. Näin uudistat ulkonäkösi parissa kuukaudessa ja näytät vuosia nuoremmalta.

Nainen,31, ennen ja jälkeen
Nainen,31, ennen ja jälkeen

Bravassa on päänahan pigmentointeja tehty yli kahdeksan vuotta. Onnellisia muuttujia on lukuisia, sillä Karoliinan HFS-hoidossa on käynyt YLI 200 ihmistä . Hoitoihin tullaan kauempaakin ja myös ulkomailta, on myös mahdollista, että hoitaja matkustaa luoksesi. Päänahan pigmentoinnit ovat suosittuja myös maailmalla ja meillä onkin kokemusta pigmentointien tekemisestä myös ulkomailla. Pigmentoinneista voit kysyä lisää Karoliinalta. Du kan fråga Karoliina, hon talar också svenska. You can ask Karoliina and also in english!

Ota yhteyttä Karoliinaan soittamalla 0400-906 758 tai yhteydenottolomakkeella

Tässä muutama linkkiesimerkki Bravan blogin kirjoituksiin päänahan pigmentoinneista:

http://bravablogi.com/2015/04/24/paanahanpigmentoinnilla-taiotaan-nuorekkuutta/

http://bravablogi.com/2015/01/12/kaljunpeitto-kampaukselle-on-vaihtoehto-rullaton-sellainen/

http://bravablogi.com/2014/04/18/taitava-taitavampi-taitavin-magic-man/

http://bravablogi.com/2013/11/20/paanahka-kuin-tyhja-paperi/

http://bravablogi.com/2013/09/25/vaiettuun-vaivaan-on-turvallinen-hoito/

http://bravablogi.com/2013/09/07/mumbain-vilinassa/

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *