Palvelut

Tarjoamme hoitoja päästä varpaisiin ja jokaiselle jotakin- periaatteella. Meillä on hoitovalikoimissa kaikki perushoidot kilpailukykyiseen hintaan, mutta myös lukuisia erikoishoitoja. Moniammatillinen hoitolaväki palvelee sinua iloisesti olitpa nuori tai varttunut, nainen tai mies, uusi tai vanha asiakkaamme.

Hoitola Bravan henkilökunta

Meillä saat palvelua kosmetologeilta, kynsimuotoilijoilta, kosmetiikkaneuvojalta, meikkaaja/maskeeraajalta ja laillistetulta hierojalta (urheilu ja klassinen sekä lymfahieronta)lymfaterapeuteilta ja sairaanhoitajalta.

Meiltä löydät seuraavat palvelut

Arpihoidot, hiuspohjan pigmentoinnit, erikoiskasvohoidot, hieronnat, happokuorinnat, mikroneulaukset, aknehoidot, ihokarvojen poisto sokeroimalla, ihonpuhdistukset kasvoille ja selkään,  jalkahoidot, juonnetäytöt kasvoille ja huuliin, kasvohoidot, kiinteytyshoidot kasvoille ja vartalolle, koneelliset vartalohoidot,  LCN- rakennekynnet, luonnonmukaiset (luomu) kasvohoidot, lymfahoidot (koneellinen sekä käsin), manikyyrit, meikit,  mesoterapiat, miesten ihonhoidot, mikrohionnat, oman kynnen geelaus, ripsien pidennykset ja tuuhennukset, ripsi-kulmavärjäykset, selluliittihoidot, sumuterusketukset, tuotemyyntiä, varpaankynsien geelaukset, vartalon ihonhoidot

 

Lukuisista hoidoistamme löydät myös Sinun odotustesi mukaisen hoidon!

Tervetuloa kanta-asiakkaaksemme!

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *