HFS Hiuspohjan pigmentointi

Hair Follicle Simulation on ainutlaatuinen, patentoitu menetelmä, jonka avulla voidaan ikäänkuin siirtää vetäytyvää hiusrajaa ja hoitaa pälvikaljua. Menetelmä sopii myös erityisen hyvin ohentuneille hiuksille, joista päänahka kuultaa läpi. Hoidolla voidan hoitaa sekä miehiä että naisia.

Hoidossa rullataan erityisellä hiusrullalla päänahkaan täysin luonnollisen näköisiä hiusnystyjä. Näin kaljut kohdat näyttävät sänkisiltä ja ohentuneiden hiusten alle saadaan luonnollista hiusvoluumia muistuttavaa pigmentaatiota.

HFS hiusrullauksessa käytetään tähän tarkoitukseen suunniteltuja erikoisvärejä, jotka eivät haalistu eivätkä muuta väriään. Valmis lopputulos saadaan 1 – 2 kerralla ja näin uudistat ulkonäkösi kuukaudessa.

PS. Katso kuvia ohentuneista hiukasista myös naisten sivuilla

2 kommenttia artikkeliin ”HFS Hiuspohjan pigmentointi

 1. Hei,olen lukenut paljon tuosta hfs-pigmetoinnista,myös negatiivisia kommentteja.Olen yli 50v päälaelta kaljuuntunut jo 20v aikaa.Aikalailla tuon vasemmanpuolen kuvan mukainen.Ajan sängen noin 4vrk välein,joka on nyttemmin jo muuttunut aivan harmaaksi kuten leukapartakin.Tuo pigmetointi tuon harmauden kannalta ongelmallinen,mutta kyselen lähinnä noista erikoisväreistä,löytyykö teiltä värejä jotka pysyvät tuon 4vrk,saa pestyä pois kun ajaa sängen ja laittaa taas kauttaaltaan uudestaa muottia käyttämällä/jokin muu vastaava menetelmä?Ja on allergiatestattuja,Tommi

  Vastaa

  1. Hei!
   Päänahan pigmentointi on juuri tarkoitettu tuollaiseksi väriksi, joka luo illuusion hiussängestä. Pigmentointi pysyy paikoillaan joitakin vuosia ja on turvallinen. Hiusten harmaus ei estä pigmentointia sillä usein hiusjuuri on itseasiassa hiukan tummempi. Harmaa pigmentointivärikin on olemassa. Mitään ”irtoväriä” täysin kaljulle ei ole tarjolla, mutta hentojen hiusten alle voi hiuskeratiinia, ”topicia” sirotella. Tuo pysyy paikoillaan suhteellisen hyvin (mikäli kiinnittää sen hiuskiinteella niin todella hyvin) ja tuuhentaa hiusten ulkonäköä. Topic ei kuitenkaan sovellu, mikäli haluaa pitää hiukset ”sänkimitassa”

   Ystävällisin terveisin
   Karoliina

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *